Dutch Rivièra

Lounge bed Dutch Rivièra

Dutch Rivièra Bedden

Naast de loungebanken heeft Dutch Rivièra ook op maat gemaakte loungebedden in het assortiment.
Deze zijn standaard in de maten 200x160x45cm maar kunnen natuurlijk ook in eenpersoons of andere afwijkende maten gemaakt worden.

De standaardmaten voor de eenpersoonsuitvoering zijn 90x200x45cm en voor de tweepersoons zijn deze 160x200x45cm. Vanzelfsprekend kunnen ze beide ook in afwijkende maten gemaakt worden. Zo is vooralsnog het loungebed met de maten 200x200x45cm de meest gekozen variant.

De bedden worden compleet aangeboden op en mooi RVS onderstel of houten vlonder, halve manen, 2 sierkussens en een beschermhoes zodat u het bed de gehele winter buiten kunt laten staan.

DR Tuinset wit

Dutch Rivièra Banken

De banken van Dutch Rivièra zijn modulair en kubistisch van vorm. De modellen worden standaard gemaakt in modules van 80 cm. Door de constructie kunt u hiermee meerdere opstellingen creëren passend in uw beschikbare ruimte. Vanzelfsprekend zijn afwijkende maten mogelijk. De banken kunnen in diverse materialen en kleuren gemaakt worden. Afwerking en zitcomfort worden samen met u bepaald zodat iedere bank uniek is en volledig naar uw wens wordt gefabriceerd.

Loungemeubel tegen schutting

Dutch Rivièra Loungemeubelen en Outdoorkussens

Het begrip buitenleven is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds vaker verlangt men van een tuin hetzelfde of misschien zelfs meer dan van het interieur van een huis. Een tuin hoort een oase van rust te zijn, een plek waar na een drukke werkdag wonen en luxe samenkomen en waar gezelligheid en ontspanning centraal staan.

De custom made loungemodellen van Dutch Rivièra zijn hier een prima onderdeel van. Lounge zoals lounge bedoeld is. Lekker onder de overkapping, op het terras of aan het zwembad. Alles volledig voor u op maat gemaakt. De collectie bestaat uit loungebanken, loungebedden, luxe tuintafels en natuurlijk ook luxe hoogwaardige loungekussens voor al dan niet bestaande loungesets of steigerhouten banken.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een keertje langskomen in onze showroom?
Vult u dan gerust het contactformulier in of neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Janssen en Westenberg Stofferingen

Valkenswaard
Dragonder 11c
5554 GM Valkenswaard

Gilze
Nieuwstraat 38
5126 CE Gilze

Telefoon 040 – 2014928 (Valkenswaard)
Telefoon 0161 – 452593 (Gilze)
Mobiel 06 – 51712153
Whatsapp 06 – 51712153

E-mail info@jwstofferingen.nl

Dutch Rivièra

Website www.dutch-riviera.nl
E-mail info@dutch-riviera.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00-16.00 uur
Za: Op afspraak

Buiten reguliere openingstijden op afspraak.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp:

Uw bericht