Artifort bank stofferen

Geef je Artifort Bank een langer leven

Als je bank al een tijdje in je familie is en een kostbaar bezit is met geschiedenis en sentimentele waarde, kan het de moeite waard zijn om je Artifort bank te herstofferen. Er zijn bepaalde dingen die onvervangbaar zijn en je kunt er geen geldelijke waarde aan hechten – een bank die meerdere generaties van je familie heeft opgevangen, is daar zeker een van. Als je ervoor kiest om een erfstukbank te behouden door middel van herstoffering, overweeg dan of je de huidige stijl van het stuk wilt behouden (zoals het kiezen van een vergelijkbare stof of bekledingstechniek) of het wilt bijwerken met een modernere esthetiek. Verschillende looks kunnen van invloed zijn op het type stoffeerder waar je naar toe gaat, zoals iemand die goed thuis is in het conserveren van antiek versus een moderne meubelmaker.

Je Artifort bank stofferen, wat kost dat?

Onthoud dat er een verschil is tussen herstofferen en herstofferen van je bank. Bij de ene specialist kan dit betekenen dat je enkel maar de stof laat vervangen en dus een cosmetische ingreep uitvoert, terwijl het bij de ander kan gaan om het vervangen van de vulling en veren, het repareren van het frame of het restaureren van hout. Een complete Artifort bank stofferen brengt veel arbeid en materiaalvervanging met zich mee en is meer structureel van aard.

Omdat elk meubel uniek is, is het bijna onmogelijk om de standaardkosten van herstoffering in te schatten. Dat gezegd hebbende, zal de grootste prijsschommeling waarschijnlijk een rol spelen bij je stofkeuze. Bovendien zijn er veel vakmensen die meer vragen voor een herstoffering als de stof bijzonder moeilijk is om mee te werken. Het is een goed idee om offertes te krijgen van twee of drie verschillende stoffeerders voor alle stoffen en onderdelen.

Kies voor JW Stoffering

Heb je beslist om je Artifort bank te herstofferen? JW Stoffering in Overijssel is gespecialiseerd in het stofferen van Artifort bank. Niet alleen geven ze je advies omtrent om je Artifort bank te herstofferen, maar ze beschikken ook over een team van vakmensen!