B&B Italia bank opnieuw bekleden

Waarom je B&B Italia bank opnieuw bekleden een goede investering kan zijn

Heb je ooit de uitdrukking gehoord “ze bouwen dingen gewoon niet zo goed als vroeger …” Nieuw meubilair, hoewel het er leuk uitziet in de winkel, wordt niet zo goed gebouwd als meubels van zelfs maar een generatie geleden. Het grootste deel zal de tand des tijds niet doorstaan. Fabrikanten worstelen al jaren om winstgevend te blijven en meubels te leveren die de consument als betaalbaar beschouwt. Winstgevendheid voor de fabrikant is meestal bereikt door het gebruik van goedkopere frameconstructie, goedkopere stof, goedkoper schuim, goedkoper en minder vulling, enz. Je oude B&B Italia bank ziet er misschien niet meer zo goed uit, maar wellicht is de basis nog erg solide. Je B&B Italia bank opnieuw bekleden kan dus een goede investering zijn.

Mijn B&B Italia opnieuw bekleden, hoe lang gaat dat mee?

Huismeubilair kopen is een dure aangelegenheid en moet worden gezien als een investering. Opnieuw stofferen is niet per se duurden, gezien de kosten van veel merkartikelen plus verzendkosten. Wil je je B&B Italia bank bekleden, dan mag je verwachten dat deze minstens 15 tot 20 jaar meegaat, uitgaande van normale slijtage. Dit is normaal gesproken een zeer goed rendement op je investering. Beter nog, het is zeker niet duurder dan de aankoop van een nieuwe bank.

Je B&B Italia bank opnieuw bekleden, kies voor JW Stoffering

Wil je je B&B Italia bank opnieuw bekleden? Doe beroep op de expertise en het vakmanschap van een professional. JW Stoffering in Overijssel staat bekend om zijn kwaliteitswerk als het neerkomt op het herstofferen van banken en andere meubelstukken. Na een inspectie van het meubelstuk en de beslissing van de te gebruiken materialen sturen ze een offerte. Gaat u akkoord, dan beginnen ze meteen met het herbekleden van je bank. Het project wordt binnen de week uitgevoerd. Meer informatie? Neem contact met hen op.