Montis opnieuw bekleden

Laat je Montis opnieuw bekleden

Veel mensen realiseren zich dat hun meubelstuk nog steeds in uitstekende staat is, behalve de stof, en dat de kwaliteitsconstructie langer meegaat dan sommige van hun nieuwere stukken. Voordat fabrikanten gedwongen werden om in kwaliteit te bezuinigen met in serie geproduceerde meubelen, werden ze gebouwd met betere kwaliteit en materialen en alles bij elkaar beter vakmanschap. Oudere meubels hebben schroefveren en hardhouten frames die zijn vastgemaakt en gelijmd; de stukken van vandaag hebben rubberen banden of zigzagspoelen in plaats van veerspoelen en nietjes worden op frames gebruikt. Daarom kan het interessant zijn om gewoon je Montis opnieuw te bekleden in plaats van een nieuwe te kopen.

Wanneer kiezen voor Montis opnieuw bekleden?

Er zijn een paar trucjes om te bepalen of uw meubel in aanmerking komt voor herstoffering. Ten eerste het gewicht: als je bank of stoel zwaar is, is hij waarschijnlijk goed geconstrueerd. Een ander teken is de onderkant. Als het een stevige geweven bodem is, en geen holle bodem bedekt met een stuk stofafscherming, dan heeft het stuk waarschijnlijk spiraalveren. Tegenwoordig hebben veel meubelfabrikanten hun kosten moeten verlagen om de meubelstukken te produceren om gelijke tred te houden met hun concurrentie, dus je ontvangt nu geen kwaliteit meer die je nog maar 10 jaar geleden zou hebben ontvangen.

Montis bekleden met JW Stoffering

JW Stoffering is een specialist wanneer het neerkomt op het uitvoeren van projecten als Montis bekleden. Het bedrijf in Overijssel heeft vele jaren ervaring op herbekleden van meubelstukken waardoor ze een garantie zijn voor kwaliteitswerk. Vraag nu een offerte of neem contact op voor meer informatie.