Leolux opnieuw bekleden

Uw Leolux meubelen opnieuw bekleden

U geniet al jarenlang van uw Leolux meubelen, maar u merkt dat de bekleding niet meer zo netjes is? Het is dan eigenlijk zonde om de bank helemaal weg te doen en een nieuwe aan te schaffen. Per slot van rekening is Leolux een topmerk en kunt u er zeker van zijn dat de bank of fauteuil zelf nog vele jaren mee kan gaan. Een Leolux opnieuw bekleden is dan een perfecte optie. Janssen en Westenberg Stofferingen kan dit voor u verzorgen. Wij doen ons werk tegen een scherpe prijs, waarbij u altijd kunt rekenen op een stoffering van topkwaliteit. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van Leolux bekleden.

Uw Leolux opnieuw bekleden?

Als u graag wil dat uw oude bank er weer als nieuw uitziet, neem dan even contact op met Janssen en Westenberg Stofferingen. Ons bedrijf zorgt er voor dat het Leolux bekleden geheel professioneel wordt uitgevoerd. Als u ons aan de slag laat gaan, dan kunt u er voor zorgen dat uw bank zo weer een hele tijd meegaat! Dat werkt bij ons ook nog eens heel eenvoudig. U stuurt ons gewoon een foto op van uw bank en wij kunnen u vertellen hoeveel het stofferen gaat kosten. U heeft dan bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende stoffen en soorten leer, zodat de bank er weer zo uit komt te zien als eerst, of een geheel nieuwe look krijgt!

Kwaliteit van Janssen en Westenberg Stofferingen

Ons bedrijf is internationaal bekend om de kwaliteit van onze stofferingen. We hebben bijvoorbeeld recentelijk een grote opdracht uitgevoerd voor het Europees Parlement in Brussel en worden vaker voor dit soort klussen ingezet. Natuurlijk willen we ook graag voor u aan de slag. U bent altijd welkom om een keer in onze showroom te komen kijken!