Meubels stofferen Eindhoven

Meubels stofferen in Eindhoven

Wilt u uw vertrouwde meubels een nieuw leven geven? Janssen Westenberg Stofferingen kan dit tegen een scherpe prijs voor u verzorgen. Het is helemaal niet nodig om een nieuwe bank te kopen, als u met uw oude bank ook nog vele jaren vooruit kunt. Wij leveren de beste service en hoogste kwaliteit, waarbij u de keuze heeft uit een grote collectie stoffen en leersoorten. Wij werken samen met gerenommeerde stoffenhuizen en leerlooiers om ervoor te zorgen dat uw bank er echt weer uit komt te zien alsof hij zo uit de winkel komt. Meubels stofferen in Eindhoven, Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre of Lommel laat u dan ook het beste over aan Janssen Westenberg Stofferingen!

Stoffering voor elk merk meubels

Bij Janssen Westenberg Stofferingen kunt u terecht voor elk merk meubels. Of u nu meubels hebt staan van Artifort, Gelderland, Leolux, Rolf Benz, Montis, Minotti of welk ander merk dan ook, wij zorgen ervoor dat ze er weer als nieuw uit komen te zien. Wilt u graag eerst een vrijblijvende prijsopgave? Dit is natuurlijk altijd mogelijk. Stuur ons een foto van uw te stofferen meubel en wij laten onze vakkundige blik hier overheen gaan. We kunnen ook bij u langskomen om te bekijken wat er aan uw meubels gedaan moet worden en welk prijskaartje hier aan komt te hangen.

Meubels stofferen in Eindhoven

U kunt ons inschakelen voor het meubels stofferen in Eindhoven, maar ook voor Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre of Lommel. Wij hebben in de gehele regio een goede naam als het op stofferingen van meubels aankomt. Wij houden ons sinds 2004 bezig met het (her)stofferen van meubels. We kunnen een enkel meubel voor u stofferen, maar we zijn ook in te schakelen voor grote projecten. Naast deze diensten heeft Janssen Westenberg Stofferingen ook een eigen bedrijfje voor luxe tuinmeubelen, dat Dutch Riviera heet. Neem voor meer informatie over al onze diensten en producten vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!