Montis bank stofferen

Waarom je Montis bank herstofferen?

Slijtage kan een reden zijn om je Montis bank te herstofferen, maar dat hoeft niet de enige te zijn. Vaak veranderen de smaken van mensen in het leven. Het kunnen nieuwe voorkeuren zijn voor kleur, patronen of design. Dit is zeker geen reden om een goed meubelstuk te verspillen of op de vuilstort te dumpen. Voor sommigen kan het zijn dat er nu kinderen in huis zijn, of huisdieren in huis waardoor een ander soort stof net iets onderhoudsvriendelijker is. Als je een interieurrenovatie uitvoert voor je huis of bedrijf, kun je te maken krijgen met nieuwe kleurveranderingen, nieuwe ontwerpbehoeften of een meer eigentijdse uitstraling. De juiste stof is essentieel en dit kan eenvoudig worden opgelost met de hulp van je deskundige meubelmaker.

Waarmee rekening houden als je wil je Montis bank stofferen?

Bij het laten herstofferen van je Montis bank hou je best met enkele zaken rekening. Wanneer je kiest voor een gestreept patroon zorgt een stof met verticale strepen ervoor dat er hoogte wordt toegevoegd aan de ruimte. Horizontale strepen doen hetzelfde met de lengte of breedte. Vetgedrukte patronen laten een ruimte dan weer kleiner lijken, terwijl kleinere ontwerpen een ruimtelijk uiterlijk creëren. Gedurfde ontwerpen en felle kleuren zijn uitnodigend in kamers waar je niet veel tijd zal doorbrengen, zoals gangen of badkamers. Als je je kamer helemaal opnieuw begint te ontwerpen, is het kiezen van een stof met kleuren waar je van houdt een van de beste manieren om te beginnen. Probeer de verhoudingen van de kleur in de stof te analyseren en gebruik die kleuren dan in die verhouding in je kamer.

Reken op de expertise van JW stoffering

Om je Montis bank te herstofferen reken je het best op een professional als JW Stoffering in Overijssel. Vraag ons om advies of een prijsofferte voor jouw Montis bank.