Montis bank opnieuw bekleden

Montis bank opnieuw bekleden

Wil je je Montis bank opnieuw bekleden? Dan kijk je best even of het nog de moeite loont. Schud de bank bij elke arm en de rug. Controleer of het wiebelt, wiebelt of onstabiel aanvoelt. Als dat zo is, is het waarschijnlijk niet goed genoeg om opnieuw te bekleden. Als het stevig en goed gemaakt aanvoelt, is het misschien een goed idee om je Montis bank opnieuw te bekleden. Een tweede iets waar je op moet letten is het frame. Om je Montis bank opnieuw te bekleden, moet het frame van hardhout zijn gemaakt met relatief weinig knopen en moeten de verbindingen worden vastgezet met pluggen en lijm in plaats van nietjes. Als je niet zeker weet of het frame hardhout is, verwijder dan alle kussens en probeer de bank op te tillen. Als het zwaar aanvoelt vanwege zijn formaat, is de kans groter dat het van hoge kwaliteit is.

Waar nog op letten vooraleer je wil een Montis bank bekleden?

Om te bepalen of je Montis bank opnieuw bekleden nog de moeite is, kun je kijken naar de veren in het frame. Banken van hoge kwaliteit hebben spiraalveren die met touw in een asteriskpatroon over het platform zijn vastgemaakt. Als de bank rubberen panelen heeft in plaats van veren of veren in een “s” -vorm in plaats van opgerold, is het stuk waarschijnlijk niet de moeite waard om opnieuw te bekleden. Als je niet zeker weet of de veren opgerold zijn of je kunt ze niet zien, klop dan op de onderkant van de bank en voel of de stofkap strak is gespannen. Een strakke stofkap duidt op een goede constructie.

JW Stoffering, uw specialist voor Montis bank bekleden

Uw Montis bank bekleden kan een goed idee zijn om ervoor te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. JW Stoffering helpt u graag met het bekleden van Montis banken. Vraag ons om een offerte of stuur een bericht voor meer info over de mogelijkheden.