Stoffeerder Acht

Label, Windy
Stoffering van klassieke meubelen

Of het nu gaat om het opnieuw stofferen van oude meubels, bankstellen of stoelen, bij Janssen Westenberg; stoffeerder Acht kunt u terecht voor het opnieuw stofferen van elk meubelstuk. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van herstofferen en hebben al vele projecten afgerond in en rondom Acht.

Uw oude meubels weer als nieuw, dat kan als u ze opnieuw laat stofferen door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Het voordeel van opnieuw laten stofferen is natuurlijk ook dat u elke gewenste kleur kunt kiezen voor uw oude stoelen of bankstel. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant wordt door ons opnieuw gestoffeerd. Hierdoor zitten uw oude meubels weer als nieuw. Het herstofferen kan zowel op klassieke als op nieuwe meubels worden toegepast, wij zijn gespecialiseerd in elk meubelstuk.

Denk maar eens aan de kosten die u bespaart ten opzichte van het kopen van nieuwe stoelen of een nieuw bankstel. Daarnaast is een klassiek meubelstuk niet vervangbaar, maar als u het opnieuw laat stofferen kunt er weer jaren van genieten. Wij werken in heel regio Acht, maar ook daarbuiten. Dus heeft u meubels, bankstellen of stoelen die opnieuw gestoffeerd moeten worden, twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op, zodat u binnenkort weer kunt genieten van uw opnieuw gestoffeerde meubelen.

Klik voor voorbeelden op één van de onderstaande links:
Modern en design, Klassiek, Outdoor