Leolux bank opnieuw bekleden

Uw Leolux bank opnieuw laten bekleden

U heeft jarenlang genoten van uw Leolux bank, maar ziet nu dat de bekleding aan vervanging toe is? Is het dan een goed idee om de hele bank te vervangen, terwijl deze eigenlijk verder nog helemaal perfect is? Leolux is nu eenmaal een bedrijf dat banken maakt die lange tijd mee kunnen gaan. Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom de bekleding sneller slijt of beschadigd raakt dat de rest van de bank. Wij zorgen er dan voor dat uw bank er snel weer helemaal perfect uitziet. Janssen en Westenberg Stofferingen kan ervoor zorgen dat uw bank er weer uit komt te zien als vroeger, maar we kunnen uw bank ook een geheel nieuw uiterlijk geven.

Leolux bank opnieuw bekleden

Een Leolux bank bekleden is een van onze expertises. Als u een Leolux bank heeft die aan een nieuw stofje toe is, dan kunt u ons hiervoor eenvoudig inschakelen. U kunt bijvoorbeeld voor ons een foto van uw bank maken en deze naar ons opsturen. We bekijken deze foto dan grondig en sturen u een vrijblijvende offerte terug. U bent ook altijd welkom om een keer langs te komen in onze showroom. Hier kunnen we bespreken wat er voor uw bank nodig is en hoe wij er voor kunnen zorgen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. U kant dan ook in het echt bekijken welke stoffen wij allemaal in voorraad hebben, alsmede welke soorten leer.

Wij kunnen uw Leolux bank opnieuw bekleden

Janssen en Westenberg Stofferingen heeft vele jaren ervaring op het gebied van het stofferen van banken. We doen dit voor particulieren, maar hebben ook vele zakelijke klanten die met volle tevredenheid van onze diensten gebruik maken. Een Leolux bank bekleden is een van onze specialisaties. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies.