B&B Italia stoel stofferen

B&B Italia stoel herstofferen biedt betere kwaliteit

Als je erover nadenkt om je B&B Italia stoel opnieuw te stofferen, is de kans groot dat je deze al een tijdje geleden voor het eerst hebt gekocht. Het patroon op de stof is waarschijnlijk een beetje achterhaald, en als het al vele jaren goed wordt gebruikt, kan het er wat slechter uitzien door slijtage. Het kopen van nieuwe meubels lijkt op dit moment misschien kosteneffectiever dan opnieuw stofferen, aangezien het een beetje duur kan zijn om elk meubelstuk volledig opnieuw te stofferen. De meeste meubels die tegenwoordig op de markt zijn, worden echter in massa geproduceerd, wat betekent dat de materialen en de constructie een beetje te wensen overlaten op het gebied van kwaliteit.

Uniek meubel of kiezen voor massaproductie?

Natuurlijk kun je een paar honderd euro uitgeven aan een bank van een grote, in massa geproduceerde meubelwinkel, maar je zal hem wellicht moeten vervangen over een paar jaar als hij begint te verslijten en uit elkaar valt. Door je oudere, stevigere meubels opnieuw te stofferen, kun je op de lange termijn geld besparen: je herstoffeert één keer en je hoeft de meubels pas te vervangen als je jaren later weer aan een nieuwe stofwisseling toe bent. Denk aan de prijs die je vele jaren geleden voor je B&B Italia stoel hebt betaald en vergelijk deze met de prijs van de goedkope, in massa geproduceerde stoel van vandaag. Het is voordeliger om nu wat meer uit te geven om je B&B Italia stoel opnieuw te bekleden en repareren, in plaats van het weg te gooien en een nieuw stuk te kopen dat de tand des tijds niet zal doorstaan.

B&B Italia stoel stofferen

Wil je je B&B Italia stoel stofferen? Kies dan voor een meubelstoffeerder met een bewezen staat van diensten zoals JW Stoffering. Dit bedrijf in Overijssel heeft een jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het herbekleden van meubelstukken. Of je nu je B&B Italia stoel in zijn oude glorie wil herstellen of deze in een nieuwe kleur wil laten herbekleden, het kan allemaal. Neem contact op voor gratis advies omtrent de mogelijkheden.