Meubels bekleden Breda

Koopt u nieuwe meubels, of laat u uw oude bekleden?

Begint u zich steeds meer te storen aan de slijtage aan uw meubels? Dan rijst de vraag: gaan we ze opnieuw laten bekleden, of kopen we nieuwe? De stap naar de meubelboulevard is dan snel gemaakt. Het is leuk om eens iets nieuws in huis te hebben, zelfs als er met de oude meubels eigenlijk niks mis is. Laat Janssen Westerberg Stofferingen u ervan overtuigen om toch voor het stofferen te gaan. Per slot van rekening is er eigenlijk niks mis met uw oude meubels, en hebben ze alleen een nieuw stofje of leren bekleding nodig. Meubels bekleden in Breda is iets waar wij in zijn gespecialiseerd… altijd tegen de scherpste prijzen!

Een nieuwe look voor uw oude meubels

Bij Janssen Westerberg kunnen we ervoor zorgen dat uw oude meubels er weer als nieuw uitzien. Maar, we kunnen er ook voor zorgen dat uw oude meubels een geheel nieuw uiterlijk krijgen! We begrijpen helemaal dat u af en toe wel eens wat nieuws wilt in uw huis, daarvoor hebben we ook een uitgebreide collectie stoffen en leersoorten in huis. Kom gewoon een keer langs in onze showroom als u woonachtig bent in Breda, Ulvenhout, Bavel, Oosterhout of Prinsenbeek. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. We weten zeker dat u in onze collectie iets kunt vinden dat bij uw interieur past.

Vakmanschap en service

Meubels bekleden in Breda, Ulvenhout, Bavel, Oosterhout of Prinsenbeek? Met Janssen Westerberg weet u zeker dat dit perfect wordt uitgevoerd. We bestaan al sinds 2004 en hebben veel ervaring met het bekleden van verschillende soorten meubels. Of u nu meubels heeft van Gelderland, Leolux, Montis, Minotti, Artifort, Rolf Benz, of een van de andere topmerken, wij kunnen ermee aan de slag. Laat die kwaliteitsbank waar u vele jaren van heeft genoten niet wegkwijnen bij het grof vuil. Als u ons met uw oude bank of stoelen aan de slag laat gaan zullen ze er beter uitzien dan ooit tevoren!