Meubels stofferen Breda

Geef uw meubels een tweede leven

Als u opmerkt dat er slijtage is aan uw meubels, neem dan contact op met Janssen Westerberg Stofferingen. Wij zorgen ervoor dat uw meubels een tweede leven krijgen, zodat u nog lang niet hoeft te denken aan vervanging. Waarom zou u ook? U bent gewend aan uw bank of stoelen en wilt hier graag nog langer van blijven genieten. Onze professionele stoffeerders brengen uw bank terug in de oude staat, of geven er een geheel nieuwe look aan. We hebben een uitgebreide collectie stoffen en leersoorten waar u uit kunt kiezen. Er zitten altijd stoffen tussen die mooi matchen met uw interieur, zelfs als dat door de jaren heen sterk veranderd is.

Meubels stofferen in Breda

Janssen Westerberg Stofferingen is de expert op het gebied van meubels stofferen in Breda. Wij zijn ook in te schakelen voor stofferingen van meubels in Ulvenhout, Bavel, Oosterhout en Prinsenbeek. Wij leveren kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Dit heeft u ook zelf in de hand. In onze collectie zitten namelijk stoffen en leersoorten in verschillende prijsklassen. Waarbij we aan moeten tekenen dat ook de goedkopere stoffen van prima kwaliteit zijn! En onze service is ongeëvenaard. Als u een bankstel of ander meubelstuk heeft dat gestoffeerd moet worden, dan komen we bij u langs om te bekijken wat er precies aan moet gebeuren. We kunnen u dan snel een prijsindicatie geven. Een foto naar ons door mailen is ook mogelijk. Aan de hand van de foto bekijken we dan hoeveel werk er aan de bank of stoelen moet gebeuren.

Uw meubels weer als nieuw!

Meubels stofferen in Breda, Ulvenhout, Bavel, Oosterwijk of Prinsenbeek is de manier om uw meubels nieuw leven in te blazen. In onze ogen lopen mensen veel te snel naar de meubelboulevard als er een kleine slijtage begint op te treden aan hun meubels. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u ook wilt dat uw meubels nog lang mee blijven gaan!