Stoel stofferen Breda

Professioneel stofferen van stoelen

We hebben allemaal wel een meubelstuk in huis staan waar we aan gehecht zijn. Een stoel die al meerdere generaties meegaat. Een bank die altijd net even wat lekkerder dit dan de andere meubelstukken in huis… Het is dan ook een grote teleurstelling als een van deze meubelstukken vergaande slijtage begint te vertonen. De vraag is dan: gaat u nieuwe meubels aanschaffen, of laat u uw meubelstukken opnieuw stofferen? Janssen Westerberg Stofferingen is expert op het gebied van stofferen van meubels. Wij kunnen uw stoel stofferen in Breda, maar zijn ook actief in Ulvenhout, Bavel, Oosterhout en Prinsenbeek. Wij stofferen uw stoel of andere meubels tegen een veel lagere prijs dan de aanschaf van een nieuwe bank!

Uw stoel weer als nieuw

Janssen Westerberg Stofferingen is een bedrijf dat sinds 2004 actief is op het gebied van stofferingen van meubels. We hebben veel ervaring in het ervoor zorgen dat meubels er weer helemaal als nieuw uitzien. U heeft daarbij veel keuze bij ons. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw meubels weer helemaal in de oude staat te laten terugkeren, maar u kunt ook gaan voor iets nieuws. We hebben een grote collectie stoffen en leersoorten waar u uit kunt kiezen. Misschien wordt het eens tijd om uw interieur een nieuwe look te geven? Dan weten we zeker dat we in onze collectie een stofje hebben zitten dat daar perfect bij past!

Uw stoel stofferen in Breda

Als u een stoel wilt laten stofferen, dan is het voor ons geen enkel probleem om bij u langs te komen. We kunnen dan bij u thuis bekijken in welke staat het meubelstuk is dat aangepast moet worden, en wat voor kosten hier bijkomen. Wij kunnen dit doen bij het stoel stofferen in Breda, maar rijden ook zonder klagen naar Ulvenhout, Bavel, Oosterhout of Prinsenbeek. We zijn de expert voor de hele regio. Samen met u bekijken we hoe we ervoor gaan zorgen dat uw stoel een nieuw leven krijgt.