Meubels bekleden Eindhoven

Uw meubels opnieuw laten bekleden?

Heeft u meubels waar de bekleding flinke vormen van slijtage begint te vertonen? Maar vindt u het toch zonde om deze meubels dan geheel te vervangen? Per slot van rekening gaan die meubels misschien al een behoorlijke tijd mee, en zitten ze nog als gegoten. We raden u dan aan eens contact met ons op te nemen, Meubels bekleden in Eindhoven, maar ook in Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre en Lommel is onze expertise. Wij kunnen uw meubels van een nieuwe bekleding voorzien tegen een scherpe prijs. Wordt er beweerd dat meubels opnieuw laten bekleden bijna net zo duur is als nieuwe meubels kopen? Janssen Westenberg Stofferingen bewijst het tegendeel!

De voordelen van het opnieuw bekleden van meubels

Als u uw meubels opnieuw laat bekleden door Janssen Westenberg, dan heeft dit een aantal voordelen. Om te beginnen gaat u dan in zee met een bedrijf dat al sinds 2004 actief is. Wij weten als geen ander hoe je een bank of stoel vakkundig bekleedt. Wij werken met gerenommeerde stoffenhuizen en leerlooierijen voor de hoogste kwaliteit. Bij ons vindt u daarnaast de scherpste prijzen. We hebben stoffen en leersoorten in onze collectie in uiteenlopende prijsklassen, u kunt de kosten zodoende zelf in de hand houden. Tot slot bieden wij de beste service. Het is voor ons geen probleem om bijvoorbeeld bij u langs te komen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Uw oude meubels weer als nieuw

Het is zonde als u uw oude meubels bij het grof vuil zet, alleen omdat de bekleding wat slijtage begint te vertonen. Janssen Westenberg Stofferingen zorgt ervoor dat uw oude meubels nog veel langer mee gaan en dat ze er straks weer helemaal als nieuw uitzien. Samen met u zoeken we een bekleding uit die helemaal bij de stijl van uw huis past. Wij kunnen uw meubels bekleden als u in Eindhoven woont, maar ook voor inwoners van Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre en Lommel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!