Stofferen

Rolf Benz

Design- en moderne meubelen

Prijstechnisch is het zeker interessant om uw designmeubilair een tweede leven te geven. Deze vaak kwalitatief hoogwaardige meubelen worden door ons vakkundig opnieuw gestoffeerd zodat ze weer als nieuw zijn. Wij werken met dezelfde stoffen en materialen zoals de bekende merken dat doen.

Niet alle stoffen zijn overal voor geschikt. U krijgt van ons een terdege goed advies over welke materialen in uw situatie het meest geschikt zijn om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien.

Projecten

Ook op de projectmarkt zijn wij zeer actief. We realiseren opdrachten voor interieur- en standbouwers, de horeca, gerenommeerde binnenhuisarchitecten, de zorg, gemeenten en in opdracht van Bruns BV diverse musea, het AMC-Ziekenhuis, Schiphol Airport en zelfs het Europees Parlement welke vooralsnog ons meest prestigieuze project is. Voor het Europees Parlement in Brussel realiseerden we een bank van 25 meter, 10 3-zitsbanken, 32 hockers en een bank van 35 meter om maar een voorbeeld te geven. Hieronder tonen we foto’s van reeds gerealiseerde projecten. Vanzelfsprekend zijn we ook prima thuis in allerhande maatwerk voor particulieren.

Project
Stoffering van klassieke meubelen

Klassieke meubelen

Een klassiek meubel is onvervangbaar en indien u het opnieuw laat stofferen kunt u er weer jaren van genieten. Voordat we de stoel of bank gaan stofferen wordt het meubel vakkundig restaureerd. Dit kunnen bijvoorbeeld kapotte houtverbindingen zijn, slappe veren maar ook de lak of beits kan onder handen genomen worden. Het uiteindelijke resultaat is dat uw oude stoel of bank er weer als nieuw uit ziet.

Maatwerk buitenkussens

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor hoogwaardige maatwerk buitenkussens. Ook hier heeft u weer de keuze uit vele kleuren en dessins outdoorstoffen.

Kussens op maat
Kantoormeubelen, blauw

Kantoormeubelen

Zeker in tijden van crisis merken we dat we steeds vaker benaderd worden door bedrijven die er wegens kostenbesparing aan denken om hun bureaustoelen, vergaderstoelen of ander kantoormeubilair een nieuwe frisse look te geven door ze opnieuw te laten stofferen. De constructie en functionaliteit van deze stoelen is vaak nog zo goed dat ze met een nieuwe stof weer als nieuw zijn en er weer jaren tegenkunnen. Vanzelfsprekend is dit veel voordeliger dan al dit kostbare meubilair te vervangen.

Denk maar eens aan de kosten die u bespaart ten opzichte van het kopen van nieuwe stoelen of een nieuw bankstel