Leolux stofferen

Uw Leolux meubelen laten stofferen

Als u al jarenlang geniet van uw Leolux meubelen, dan is het zonde om hier zomaar afscheid van te nemen. Toch kan het ook bij dit topmerk gebeuren dat er slijtage optreedt. Het gevolg is dan dat u met een bank in huis zit die u eigenlijk niet kwijt wil, maar die er ook niet meer zo heel mooi uitziet. We raden u dan aan om uw bank te laten herstofferen. Wij kunnen uw Leolux stofferen voor een fractie van de kosten die u kwijt bent aan een nieuwe bank. Dit, terwijl uw bank wel weer helemaal als nieuw is als wij er klaar mee zijn! U kunt dit Leolux herstofferen ook laten uitvoeren door fabrikant of leverancier, maar u zult merken dat u dan een stuk duurder uit bent dan bij ons. Verschil in kwaliteit zult u niet merken, want wij gebruiken dezelfde stoffeerders en leerlooierijen!

Leolux stofferen

Janssen en Westenberg Stofferingen is een bedrijf dat al sinds 2004 actief is op het gebied van het stofferen van meubels. We werken veel voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Zo hebben wij onder andere een grote opdracht uitgevoerd voor het Europees Parlement in Brussel, wat maar eens aangeeft dat onze kwaliteit wijd verspreid bekend is! Als u Leolux meubelen heeft die u wilt laten stofferen, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. U kunt bijvoorbeeld een foto van uw bank opsturen naar ons, aan de hand waarvan wij u een vrijblijvende offerte geven.

Meer weten over Leolux herstofferen?

U bent altijd van harte welkom om een keer in onze showroom te komen kijken. Janssen en Westenberg Stofferingen is een bedrijf waar de klant altijd koning is. De koffie staat klaar voor u, we gaan dan samen bekijken wat u gestoffeerd wil hebben. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment stoffen en verschillende soorten leer voor uw bank of fauteuil. We zijn u graag van dienst!